top of page

Ο Συνδυασμός

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1946. Μετά τη συμπλήρωση της στοιχειώδους και μέσης εκπαιδεύσεως μου γράφτηκα κατόπιν εξετάσεων το έτος 1964 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκ της οποίας απεφοίτησα το 1970 λαβών το πτυχίο μου με βαθμό «Λίαν Καλώς».

 

Υπηρέτησα στις τάξεις του Στρατού επί 24μηνο ως έφεδρος Ανθυπίατρος από 26.4.71 έως 26.4.73. Κατά το χρονικό διάστημα της θητείας μου και ήτοι από 10.7.72 έως 10.7.73 διορίσθηκα ως εσωτερικός βοηθός στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου « ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (ΚΑΤ).Μετά την απόλυσή μου εκ των τάξεων του στρατού εξεπλήρωσα την υποχρέωση υπαίθρου υπηρετήσας στην Χειρουργική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου από 20.7.73 έως 20.7.74.

 

  • Την 3.10.74 διορίσθηκα στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών προς περάτωση του χρόνου ειδικότητας.

  • Την 25.2.1977 κατόπιν επιτυχών εξετάσεών μου χορηγήθηκε ο τίτλος της Ιατρικής Ειδικότητας Χειρουργικής.

  • Την 10.5.77 μετά από θετική κρίση της Ιατρικής Σχολής διορίσθηκα Πανεπιστημιακός Βοηθός της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Κατά την συνεδρία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών την 29.12.1978 αναγορεύθηκα διδάκτορας, η δε υποβληθείσα από εμένα διατριβή υπό τον τίτλο «Συμβολή εις την διάγνωσιν και θεραπείαν των ινσουλινωμάτων» εκρίθη αξία του βαθμού «Λίαν Καλώς».

  • Κατά τη συνεδρία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών την 5.5.79 έλαβα τρίμηνο εκπαιδευτική άδεια προς άσκηση μου στην θωρακοχειρουργική Κλινική του θεραπευτηρίου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

  • Την 10.4.80 κατόπιν αποφάσεως της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από εισήγηση του τακτικού Καθηγητού Π. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗ μου ανανεώθηκε η θητεία ως Πανεπιστημιακού Χειρουργού της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής για μια ακόμη τριετία.

  • Τον Οκτώβριο του 1980 παρακολούθησα Μετεκαπιδευτικά μαθήματα για τις Χειρουργικές παθήσεις του ύπατος και των χοληφόρων στα πλαίσια του ΧΙΙ Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής και έλαβα σχετικό Δίπλωμα.Στις 22.6.1981, μετά από θετική κρίση της Ιατρικής Σχολής, ονομάσθηκα Επιμελητής της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Την 1.1.83 έλαβα μετεκπαιδευτική άδεια και πήγα στο κέντρο της γαστρικής χειρουργικής του Νοσ. SAINT-ANTOINE (PARIS) της Ιατρικής σχολής του SAINT-ANTOINE υπό την διεύθυνση του καθηγητού J. LOYGUE.Στο διάστημα της παραμονής και εργασίας μου στο Νοσ. SAINT-ANTOINE έλαβα τον τίτλο του ASSISTANT-ETRANGER, εξελίξεις και τεχνικές της Χειρουργικής. Επίσης έλαβα ενεργό μέρος στην εκπαίδευση και διδασκαλία τόσο των ειδικευομένων Ιατρών όσο και των ασκουμένων στην Χειρουργική τεταρτοετών και εκτοετών φοιτητών.

  • Κατά το χρονικό διάστημα της εκπαιδευτικής μου άδειας παρηκολούθησα επίσης επί δίμηνο στο καρκινολογικό κέντρο (INSTITUT CURIE) τις εργασίες του κέντρου μαστού.

  • Στις 18.6.82 μετά από θετική κρίση της Ιατρικής Σχολής μονιμοποιήθηκα σε προσωποπαγή θέση μονίμου επιμελητού της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Στις 5.8.1982 εντάχθηκα σε προσωποπαγή μόνιμη θέση της βαθμίδας του Λέκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Α΄ Χειρουργική Κλινική Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του τότε Καθηγητού Π. Μπάλλα.

  • Το 1988 μετά από θετική κρίση της Ιατρικής Σχολής αναγορεύτηκα Επίκουρος Καθηγητής και με την ιδιότητα αυτή υπηρέτησα στην Α΄ Χειρουργική Κλινική υπό τη δ/νση του Αναπληρωτού Καθηγητού Η. ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ.

  • Τον Απρίλιο του 1997 εκλέχτηκα Αναπληρωτής Καθηγητής και τέλος, τον Ιανουάριο του 2010, τακτικός Καθηγητής στην Α΄ Χειρουργική Κλινική.Από τον Αύγουστο του 1974 μέχρι και σήμερα, σαν Εσωτερικός Βοηθός, Πανεπιστημιακός Βοηθός, Επιμελητής Λέκτωρ, Επίκουρος Καθηγητής, Αναπληρωτής Καθηγητής, και Τακτικός Καθηγητής της Α΄ Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, παίρνω ενεργό μέρος στη διδασκαλία και εκπαίδευση τόσο των φοιτητών (πεμπτοετών και εκτοετών) όσο και των ειδικευομένων Ιατρών. Για την συμμετοχή μου αυτή στο εκπαιδευτικό έργο της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής, μου έχουν απονεμηθεί δύο τιμητικά Διπλώματα (1981,1982).

  • Από τις 5.2.82 που εντάχθηκα στην βαθμίδα του Λέκτορα και μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 30 έτη (με εξαίρεση την περίοδο ως Υφυπουργός Υγείας) ασκώ αυτοδύναμο διδασκαλία τόσο στους πεμπτοετείς και εκτοετείς φοιτητές της Ιατρικής, όσο και στους ειδικευόμενους στην Χειρουργική Ιατρούς.

  • Τον Οκτώβριο του 1984 παρακολούθησα τα μετεκαπιδευτικά μαθήματα με θέμα Όγκοι του Πεπτικού και Παθήσεις του Μαστού που έλαβαν χώρα στα πλαίσια του ΧΙ Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής.Τον Ιούλιο του 1991 πήγα στο GENERAL HOSPITAL του Linz Αυστρίας όπου εκπαιδεύτηκα στη Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή.

  • Μετά την επιστροφή μου από το Linz οργάνωσα μαζί με τους επίκουρους Καθηγητές κ.κ. Θ. Διαμαντή και Χρ. Τσιγκρή την Λαπαροσκοπική Μονάδα της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής. Η μονάδα έκτοτε λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και έχει επιδείξει αξιόλογη σειρά χολολυστεκτομών ενώ παράλληλα έχει επεκταθεί και σε άλλες Λαπαροσκοπικές εγχειρήσεις όπως αποκαταστάσεις Κηλών, Σκωληκοειδεκτομές, εγχειρήσεις επί Από το τέλος του 1991, εκπαιδεύω εκ περιτροπής τους ειδικευμένους της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

  • Το 1993 συμμετείχα σαν εισηγητής, στα Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια του Εργαστηρίου Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας. Τον Ιούνιο του 1993 μαζί με τους Επίκουρους Καθηγητές κ.κ. Θ. Διαμαντή και Χρ. Τσιγκρή, οργάνωσα ένα εκπαιδευτικό Τριήμερο στην Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή το οποίο περιλάμβανε θεωρητικά μαθήματα Εκπαίδευσης σε εξομοιωτές και πειραματικό Χειρουργείο.Συμμετέχω σαν υπεύθυνος εκπαιδεύσεως στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εφηρμοσμένων σεμιναρίων ενδοσκοπικής χειρουργικής της Ελληνικής εταιρείας ενδοσκοπικής χειρουργικής και άλλων επεμβατικών τεχνικών.

  • Είμαι μέλος 10 Ελληνικών και 5 Διεθνών επιστημονικών εταιρειών και έχω συμμετάσχει σε 22 διεθνή και 61 Πανελλήνια συνέδρια με 86 ανακοινώσεις. Έχω επίσης λάβει μέρος (συντονιστής-εισηγητής) σε 25 στρογγυλές τράπεζες.

  • Έχω συγγράψει, 107 συνολικά (92 Ελληνικές και 15 ξενόγλωσσες) επιστημονικές εργασίες (σε 37 από αυτές είμαι πρώτος συγγραφέας) και έχω συμβάλλει στη συγγραφή 13 διδακτορικών διατριβών. Εκ των Ελληνικών εργασιών 9 είναι μονογραφίες.

  • Από ξένες γλώσσες γνωρίζω πολύ καλά την Γαλλική και την Αγγλική.

  • Μέχρι σήμερα η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με έχει τιμήσει με επτά(7) θετικές κρίσεις μετά από ισάριθμες ευνοϊκές εισηγήσεις και συγκεκριμένα μια για τον διορισμό μου ως Πανεπιστημιακός βοηθός, μία για ανανέωση της θητείας μου, μία για την προαγωγή μου σε Επιμελητή, μία για την μονιμοποίησή μου και για την προαγωγή μου σε Επίκουρο, Αναπληρωτή, και Τακτικό Καθηγητή.

  • Διετέλεσα μέλος του Επιστημονικού συμβουλίου του ΛΑΪΚΟΥ Νοσοκομείου ως Εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του ως άνω θεραπευτηρίου από το 1984 έως και το 1991. Διετέλεσα πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ από τον Μάιο του 1990 έως Σεπτέμβριο του 1993. Κατά την περίοδο της θητείας μου ως πρόεδρου των Δ.Σ. έλαβα καθοριστικές αποφάσεις για την ίδρυση Πανεπιστημιακών κλινικών στα παραπάνω ιδρύματα, κλινικές που σήμερα λειτουργούν και λαμπρύνουν την Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΡΓΟ

Με εξαίρεση τη διακοπή κατά την εποχή που ασκούσα καθήκοντα υφυπουργού, από το διορισμού μου στην Α’ Χειρουργική Κλινική συμμετείχα ενεργά στην εκπαίδευση:

  • Φοιτητών 4ου και 6ου έτους της ιατρικής ανελλειπώς μέχρι σήμερα.

  • Ειδικευομένων στη γενική χειρουργική, την αγγειοχειρουργική και την αναισθησιολογία.

  • Συμμετείχα ανελλειπώς στο ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α’ Χειρουργικής Κλινικής.

  • Συμμετείχα στην εκπαίδευση του μαθήματος Περιγραφική Ανατομική στους 2ετεις φοιτητές της ιατρικής και οδοντατρικής σχολής επί καθηγεσίας Π. Χρυσοσπάθη, λόγω μη υπάρχοντος οικείου καθηγητού.

  • Αναφορικά με την εμπειρία μου στην προχωρημένη χειρουργική πεπτικού και την λιθοτροψία χολολίθων με υπερήχους, δίδαξα κατά καιρούς σε επίπεδα επαγγελματικής εκπαίδευσης άλλους ιατρούς, ειδικούς και ειδικευομένους στην γαστρεντερολογία ως μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας.

  • Έχω συμβάλλει στην εκπόνηση 13 διδακτορικών διατριβών.

  • Συμμετέχω στην εκπαιδευτική κίνηση του Ελληνικού Κολεγίου Χειρουργών από της ιδρύσεώς του, που αποβλέπει στην κάλυψη ολοκλήρου της χώρας (και Κύπρου) δι' ενός δικύτου συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

  • Μετέχω ως καθηγητής στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) της Ιατρικής Σχολής με τίτλο «Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική- Ρομποτική Χειρουργική».

 

Ο Νικόλαος Θ. Εμμανουήλ γεννήθηκε στη Γλυφάδα Δωρίδος του νομού Φωκίδας. Απεφοίτησε από το Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1969. Το 1972 συμπλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη Συστημάτων (System Science ) από το Πανεπιστήμιο του Michigan, ενώ το 1974 πήρε το διδακτορικό του στην Τεχνητή Νοημοσύνη(artificial Intelligence) από το ίδιο Πανεπιστήμιο Michigan, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 1974 έως τον Ιούνιο του 1975 δίδαξε στο πανεπιστήμιο της Indiana.

 

Στη συγγραφική του δραστηριότητα συγκαταλέγονται:

Οι «ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ» (1967, βιβλίο 250 σελίδων για χρήση των τριτοετών και επί πτυχίο φοιτητών της Φυσικομαθηματικής Σχολής), τα «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ» (1968, βιβλίο 180 σελίδων για χρήση των τριτοετών και επί πτυχίο φοιτητών της Φυσικομαθηματικής Σχολής) και το βιβλίο «ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» (1986, βιβλίο 235 σελίδων για χρήση σε Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές ΤΕΙ,ΙΕΚ). Το 1976 δημοσίευσε την έρευνά του με τίτλο CHECK DIGIT ALGORITHMS (American Computing Machinery- COMMUNNICATION).

 

Εργάστηκε ως φοιτητής (1970-1972) στο Cyclotron Laboratory του Πανεπιστημίου του Michigan, στο τμήμα Biochemistry και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου, ενώ από το 1972-1974 εργάστηκε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών της πολιτείας του Michigan (traffic control). Το 1975 έως και το 1977 εργάστηκε στην International Computing Company-Washington D.C.USA. Εκεί υπήρξε υπεύθυνος για την κατασκευή πιλοτικού συστήματος με στόχο την αυτοματοποίηση στη διακίνηση της συστημένης αλληλογραφίας των Αμερικανικών Ταχυδρομείων (US Post Office) με τη χρήση της οπτικής ανάγνωσης (BarCode-Πιλοτικό για τις ΗΠΑ), υπεύθυνος για τη κατασκευή του πρώτου συστήματος Μικροϋπολογιστών στον κόσμο, με στόχο τη διαρκή σύνδεση, μέσω δορυφόρου (MARASAT), των εμπορικών πλοίων, με τους παράκτιους σταθμούς παρακολούθησης στον Ινδικό Ωκεανό, και με τη χρήση της ίδιας συχνότητας (TDMA), που είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη των FM ραδιοφωνικών σταθμών. Αργότερα διετέλεσε στην ίδια εταιρία προϊστάμενος του τμήματος κατασκευής του πρώτου ψηφιακού τηλεφώνου με ικανότητα απομνημόνευσης αριθμών, σε συνεργασία με την Digital Communication Corporation. (Gaithesburg Maryland). Το 1977 επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στην Πειραϊκή Πατραϊκή έως και το 1980 ως διευθυντής εφαρμοσμένης μικροηλεκτρονικής στη βιομηχανία. Στο διάστημα αυτό εγκατέστησε πρωτοποριακό monitoring σύστημα παρακολούθησης της παραγωγής στο υφαντουργείο-εργοστάσιο της Χαλκίδας, ανέλαβε τον προγραμματισμό παραγωγής (Process control) του εργοστασίου της Πάτρας, προώθησε τη χρήση μικροϋπολογιστών για την «αριστοποίηση της καύσης πετρελαίου, στους σταθμούς παραγωγής ατμού (εργοστάσιο Πάτρας), «αριστοποίησε» την κοπή υφασμάτων, όπως επίσης αριστοποίησε» και τις συνταγές βαφής-Color matching (εργοστάσιο Πάτρας). Την ίδια περίοδο εργάστηκε και ως δάσκαλος Αγγλικών στα φροντιστήρια ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ (Καισαριανή και Ζωοδόχου Πηγής).

 

Από το 1980 έως σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του ομίλου MICROSYSTEMS που περιλαμβάνει τμήμα κατασκευής και υποστήριξης λογισμικού, τμήμα κατασκευής και υποστήριξης Ηλεκτρονικών Συσκευών Οπτικής Ανάγνωσης και Υπολογιστών, τμήμα τυπογραφείου και Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών-Σχολή Προγραμματιστών-Αναλυτών.

 

Σημαντική είναι και η κοινωνική του δράση καθώς υπήρξε μέλος της πενταμελούς επιτροπής επιλογής φοιτητών, για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΛΚΕΠΑ στην επιστήμη υπολογιστών (1977-1979), εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας ΜΑΪΣΤΡΟΣ της Φωκίδας (1999-έως και σήμερα), ενεργό μέλος σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και ομιλητής σε θέματα πληροφορικής και υπολογιστών (1977-έως και σήμερα), Σύμβουλος υφυπουργού Υγείας σε θέματα πληροφορικής (1990-1993).

 

Από το 2000 είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Μη Ημερησίων Εφημερίδων και Ρ/Τ Μέσων και πρόεδρος της από το 2006 μέχρι και σήμερα.

 

Την περίοδο 2004-2007 διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας σε θέματα πληροφορικής.Έχει αποσπάσει Τιμητική Διάκριση από την Ένωση Συντακτών Μη Ημερησίων Εφημερίδων και Ρ/Τα Μέσων, τον Σύλλογο Ελλήνων Λογοτεχνών και διάφορους ακόμη πολιτιστικούς συλλόγους.

Τέλος κατέχει Proficiency και επάρκεια διδασκαλίας για τη γλώσσα των Αγγλικών από το Υπουργείο Παιδείας από το 1977, ενώ κατέχει πολύ καλή γνώση ομιλίας και γραφής της γαλλικής.

Προσωπικά Στοιχεία

 

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:

Γεννήθηκε στο Σχηματάρι το 1959.

 

Οικογενειακή Κατάσταση:

Είναι παντρεμένος με την Ξανθή Σκιαδά και έχει δύο αγόρια το Βαγγέλη και το Θεόδωρο.

 

Επάγγελμα:

Βιολόγος.

 

Σπουδές:

Σπούδασε Βιολογία στη Θεσσαλονίκη (1976 – 1981).

Από το 1982 είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιολόγων.

 

Ξένες γλώσσες: Αγγλική.

 

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Κατά την περίοδο 2004 – 2009 είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

 

 

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

 

Διετέλεσε μέλος των Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου, του συλλόγου Βοιωτών φοιτητών Θεσσαλονίκης, της κεντρικής επιτροπής της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και του κεντρικού συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Μετά τις σπουδές του διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σχηματαρίου. Το 1991 ηγείται της επιτροπής αγώνα πολιτών της περιοχής Οινοφύτων – Σχηματαρίου κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας εργοστασίου καύσεως απορριμμάτων και πετυχαίνει την αποτροπή της δημιουργίας του. Το 1997 διορίζεται Περιφερειάρχης του κόμματος στους νομούς Βορείου Αιγαίου. Το 1998 εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος Βοιωτίας, αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και εκπροσωπεί τη ΝΑΒ στην ΕΝΑΕ. Την ίδια χρονιά συμμετέχει ως μέλος της ΟΚΕ- ΥΠΕΧΩΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Το 2004 εκλέγεται βουλευτής Βοιωτίας με τη ΝΔ και επανεκλέγεται στις εκλογές του 2007. Το 2009, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, εκλέγεται και πάλι βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Διαμάντης Γεωργούλης γεννήθηκε το 1968 στη Χαλκίδα όπου και ζει μόνιμα.

 

  • Τελειόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

  • Από το 1991 ασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

  • Από το 2006 έως σήμερα εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων.

 

Στην επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει και είναι:

 

  • Μέλος της Λέσχης Επίλεκτων Ασφαλιστικών συμβούλων.

  • Μέλος της Λέσχης Διακεκριμένων Ασφαλιστικών Συμβούλων.

  • Βραβευόμενος επί σειρά ετών για τη ποιοτική και παραγωγική του δραστηριότητα στις πρώτες θέσεις της εταιρίας του.

  • Μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Ευβοίας.

  • Πρόεδρος του Επαγγελματικού τμήματος του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων επί δύο 4 ετίες.

  • Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων.

  • Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Χαλκιδέων.

  • Μέλος Διάφορων επιτροπών του Δήμου Χαλκιδέων.

 

Είναι γιος του Χρήστου Γεωργούλη ΥΠΟΠΤΕΡΧΟΥ (Ι) ε.α Ιπταμένου της Πολεμικής Αεροπορίας και επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου & Αντιδημάρχου Χαλκίδας.

Έχει 3 αδέλφια και είναι άγαμος

Αθανάσιος Γιαννόπουλος
Νικόλαος Θ. Εμμανουήλ
Υποψήφιος Αντιπερ/άρχης Φωκίδας
Μιχαήλ Γιαννάκης
Υποψήφιος Αντιπερ/άρχης Βοιωτίας
Διαμάντης Γεωργούλης
Υποψήφιος Αντιπερ/άρχης Ευβοίας

1. ΣΠΟΥΔΕΣ 1981-1986

 

Ειμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής (Νομικό Τμήμα) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

 

2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ:

 

α) 1986-1988. Πρακτική άσκηση ως δικηγόρου στο Καρπενήσι, στο Δικηγορικό Γραφείο του Ελευθερίου Παπακαρυά.

β) 1988-1992. Ενεργή Δικηγορία στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας.

γ)1992 έως σήμερα. Συμβολαιογράφος Ειρηνοδικείου Ευρυτανίας, ασκούσα παράλληλα από το έτος 1995, και χρέη Υποθηκοφύλακα των τέως Δήμων Αγραίων και Απεραντίων.

 

 

3. ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευρυτανίας από το έτος 1987- 1989.

 

 

Eίμαι έγγαμη από το έτος 1994 με τον Χρήστο Σαρχώση του Αθανασίου, Χειρούργο Οθφαλμίατρο και Δ/ντή της Οφθ/κής Κλινικής του Γ.Ν.Ν. Καρπενησίου. Εχουμε δύο παιδιά, τον Δημήτρη ηλικίας 19 ετών και τον Φίλιππο ηλικίας 18 ετών.

Μαρία Γαλανού
Υποψήφιος Αντιπερ/άρχης Ευρυτανίας

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1977. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π.

 

Είμαι ο τρίτος γιός του τραπεζικού Δημήτρη Ευαγγελίου και της φιλολόγου Καίτης Τσεργά. Ζω και εργάζομαι στη Λαμία ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας Τεχνικό Γραφείο. Είμαι παντρεμένος με την Έφη Κ. Βλαχογιάννη, Διπλ. Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π. και πατέρας του εξάχρονου Κωστή και της δίχρονης Κάτιας.

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

  • Συνιδιοκτήτης, με τη σύζυγό μου Έφη, του Τεχνικού Γραφείου ‘Πάνος Δ. Ευαγγελίου – Έφη Κ. Βλαχογιάννη’

  • Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή σε κτίρια κατοικιών, πολυκατοικιών, ανακαινίσεις καταστημάτων, γήπεδο 5Χ5, τοπογραφικά, εκτιμήσεις ακινήτων, ιδιωτικά συγχρηματοδοτούμενα έργα κ.α.

  • 2004: Συνεργάτης στην ''Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας''

  • 2004: Συνεργάτης στο ερευνητικό έργο ''Ανάπτυξη συστήματος υποστήριξης του σχεδιασμού της λειτουργίας των γραμμών ΜΕΤΡΟ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004''

  • 1998 – 2004: Ως φοιτητής, εργάστηκα στην Τεχνική Εταιρία ΕΡΓΟΜΑΡΕ Α.Τ.Ε., στην ''Έρευνα Μετακινήσεων ΜΕΤΡΟ'' της εταιρίας TRADEMCO, στο εργαστήριο Οδικής Ασφάλειας του ΕΜΠ

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

  • 2011 - 2012 Αντιδήμαρχος Δ. Λαμιέων, Τεχνικά Έργα, Πολεοδομία, Νέες Τεχνολογίες

  • 2012 - 2013 Πρόεδρος Ενιαίας Σχολικής Επ. Βθμιας Εκπαίδευσης

  • 2011 - σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Λαμιέων με συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια ως εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ. (Τεχνικό Συμβούλιο, ΣΧΟΠ, Μνημείων, κα)

  • 2013 - σήμερα Εκλεγμένος στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε.

  • 2007 - σήμερα: Μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Λαμίας• 2007 - 2010 Μέλος του ΔΣ του Κέντρου Νεότητας του Δ. Λαμιέων

  • 2007 - 2010 Μέλος Μ. Ε. Πολεοδομίας & Χωροταξίας ΤΕΕ/ΤΑΣ

  • 2005 – σήμερα: Μέλος των Φίλων του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.ΚΕ.)

  • 2004 – 2007: Μέλος Μ. Ε. Νέων Μηχανικών ΤΕΕ/ΤΑΣ

  • 1996 – 2002: Μέλος του ΔΣ του συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ , ως εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ• 1994 – 2000: Αθλητής καλαθοσφαίρισης σε συλλόγους της περιοχής

Παναγιώτης Δ. Ευαγγελίου
Υποψήφιος Αντιπερ/άρχης Φθιώτιδας
bottom of page